This forum is shutting down! Please post new discussions at community.naturalcapitalproject.org

Wind Energy Model Run Error

Hi, Doug: 

I tried to run the 'Wind Energy Model-biophysical module' using a AOI for Korea, but it failed. Could you please check the attached files for the error message and log file of the run? For your information, Wave Energy Model runs fine with the same AOI, which indicates the AOI seems ok. Thanks a lot for your help. 

Comments

  • DougDoug Administrator, NatCap Staff
    Hi CK!

    Thanks for dumping this on the forums for us! Much appreciated, and fun to see you on here!

    I'll get back here with some news soon.

    Best,

    Doug
  • DougDoug Administrator, NatCap Staff
    HI CK!

    I think I've got a patch for the bug you were experiencing. Can you download this development version and give it a try?


    Thanks!
  • DougDoug Administrator, NatCap Staff
    Also, for completeness, this was the error being experienced:

    Traceback (most recent call last):
      File "invest_natcap\iui\executor.pyc", line 553, in runModel
      File "invest_natcap\wind_energy\wind_energy.pyc", line 519, in execute
      File "invest_natcap\wind_energy\wind_energy.pyc", line 451, in compute_density_harvested_uri
    AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'GetFieldIndex'
    None

    It was due to a bug in how the model projects the Global wind energy points. It was not using the right extents, compared to how files are projected to WGS84

This discussion has been closed.