Runtimerror crop pollination model

JamesJames Member
edited July 2 in General

Hi,

         I am getting a Run time error with the pollination model. I am using a land use map 2m res. Does anybody know what it could be ?

Regards,

James

Post edited by James on

Comments

  • RichRich Administrator, NatCap Staff
    Hi James, I can't tell from the screenshot what might be happening. There should be a logfile in your workspace directory, could you attach or paste that here and maybe we can see from there?
  • JamesJames Member

    This is the logfile. We think it could be something to do with the land use map.


    Regards,


    James

  • JamesJames Member

    A solution has been found to the problem.


    James

  • RichRich Administrator, NatCap Staff
    Hi James, I'm glad to hear you solved your issue. If you don't mind, I'd still like to get your datastack and see if we can't construct a more helpful error message based on whatever happened. If you're interested can you can dropbox/fileshare your datastack to richsharp@stanford.edu?
  • JamesJames Member

    I have dropbox datastack. We think that the land use map is causing errors.


    Regards,


    James

  • JamesJames Member

    Hi Rich,

    I have sent the datastack. Has it arrived ?

    Regards,

    James

  • RichRich Administrator, NatCap Staff
    Hi @James, actually I haven't received your datastack. But I assumed something went wrong and I didn't worry about it since it sounds like you'd fixed your issue. I'm happy to take a look if you want to filesharing again to richsharp@stanford.edu
  • JamesJames Member

    I have sent the datastack (file sharing).


    Regards,


    James

Sign In or Register to comment.